Archief Gasten 2019

Ontdek welke gasten er naar Comic Con Brussel kwamen in de 2019 editie.

Acteurs

Bonnie Wright

Bonnie Wright(UK)

Met trots kondigen we onze eerste gast aan voor Comic Con Brussels 2019! Het is een geweldige eer om deze
geweldige actrice / regisseur voor de eerste keer in de Benelux te verwelkomen! Het is niemand minder dan mevrouw Harry Potter zelf: Bonnie Wright aka Ginny Weasley!
Ze portretteerde Harry Potter’s beste vriend Ron Weasley’s kleine zusje in alle Harry Potter-films en werd later de “love interest” van Harry
Potter zelf. Ze is een van de hoofdpersonages in de saga en nam een steeds grotere rol in de films aan. Ze houdt van Quidditch (en
wordt zelfs een professionele Quidditch-speler) en is een geweldige tovenaar, zoals ze bewijst wanneer ze bij Dumbledore’s Army komt. Ze is aanwezig in al de
strijden om Voldemort te verslaan en wordt uiteindelijk de vrouw van Harry Potter. Zij is op beide dagen aanwezig voor handtekeningen en fotoshoots.

Prijs Handtekening : 30€
Prijs Photoshoot : 50€

Koop Photoshoot Ticket
Evanna Lynch

Evanna Lynch(IE)

We are over the moon to announce our next guest! She is part of the big seven (the 7 main characters according to J.K. Rowling) along with Bonnie Wright and was one of the most interesting characters in the series. She was a huge fan of Harry Potter herself, which is how she auditioned for the role of Luna Lovegood and got it! We are of course talking about EVANNA LYNCH(UK) aka LUNA LOVEGOOD! Evanna portrayed the character of Luna Lovegood so good that she also became a fan favourite, because of her amazing rendering of the quirky, shy and lovely character. Evanna was also the character that J.K. Rowling was inspired by directly and confessed to have written the rest of Luna’s role keeping Evanna’s portrayal and voice in mind. Evanna Lynch will be present on both days for autographs and photoshoots.

Prijs Handtekening : 30€
Prijs Photoshoot : 50€

Koop Photoshoot Ticket
Billie Piper

Billie Piper(UK)

Onze volgende gast is vooral bekend als Rose Tyler, de metgezel van de negende (Christopher Eccleston) en tiende (David Tennant) incarnatie van The Doctor in de BBC-hitreeks DOCTOR WHO! We praten natuurlijk over de multi-getalenteerde BILLIE PIPER (UK)! Billie lag aan de basis van de revival van Doctor Who en was een van de acteurs die van de show een nieuw succes maakte. Meer recentelijk werd Billie Piper gezien als een regular op de Showtime horrorserie Penny Dreadful als Brona Croft, een Ierse immigrant met een mysterieus verleden. Billie is een ongelooflijk veelzijdige entertainmentprofessional, ze schittert niet alleen als actrice, maar ook als zangeres, danseres en algemene ster van het podium en het scherm!

 

Billie Piper is op beide dagen aanwezig voor handtekeningen en fotoshoots.

Prijs Handtekening : 40€
Prijs Photoshoot : 50€

Koop Photoshoot Ticket
Michelle Gomez

Michelle Gomez(UK)

“I couldn’t very well keep calling myself the Master, now could I?”. Onze volgende gast is vooral bekend om haar rol als Missy
in de BBC-hitreeks DOCTOR WHO, en meer recentelijk als Mary Wardell / Madam Satan in de Netflix-hitshow CHILLING
AVONTUREN VAN SABRINA! We hebben het natuurlijk over MICHELLE GOMEZ (UK)! Michelle had een terugkerende rol als de
mysterieuze Missy, wat een enorm deel was in de tijdlijn van Doctor Who’s achtste seizoen tot het tiende seizoen! Spoilers ahead:
Missy werd geopenbaard als een vrouwelijke incarnatie van de aartsvijand van The Doctor : The Master! Michelle Gomez won een British Academy Scotland
Award als beste actrice voor deze rol.

Michelle Gomez verscheen ook in Gotham, Green Wing, …

Zij is op beide dagen aanwezig voor handtekeningen en fotoshoots.

Prijs Handtekening : 30€
Prijs Photoshoot : 40€

Koop Photoshoot Ticket
Robin Lord Taylor

Robin Lord Taylor(USA)

Onze volgende gast is de “favoriete breakout-ster van televisie” genoemd en zijn weergave van Batman’s Penguin is een van de meest opvallende opvallende uitvoeringen van het personage. We praten natuurlijk over ROBIN LORD TAYLOR aka THE PENGUIN van de DC-hitserie GOTHAM! Hij domineert elke scène waarin hij meespeelt met een unieke kijk op de slechterik (die nooit terugvalt op de gimmicks van de comics) die uiteindelijk, zoals we allemaal weten, een van de grootste vijanden van Bruce Wayne zal worden. Afgezien van zijn sterrenrol in Gotham, herinner je je hem misschien ook als Sam in The Walking Dead. Hij zal ook meespelen in The Long Way Home, de nieuwste film van James Franco, samen met Josh Hartnett en Ashton Kutcher. Hij is op beide dagen aanwezig op Comic Con Brussels voor fotoshoots en handtekeningen!

Prijs Handtekening : 30€
Prijs Photoshoot : 40€

Koop Photoshoot Ticket
michael madsen

Michael Madsen(USA)

We zijn zo enthousiast om u onze volgende gast te presenteren! Hij is Quentin Tarantino’s favoriete badass en je zult hem zeker kennen van films als Reservoir Dogs, Kill Bill 1 & 2, The Hateful Eight en de komende Once Upon A Time In Hollywood! We praten natuurlijk over MICHAEL MADSEN (VS)!

Hij is natuurlijk vooral bekend als de oor afsnijdende gangster Mr. Blonde in Quentin Tarantino’s debuutfilm Reservoir Dogs, als maffiosi Sonny Black in de klassieke gangsterfilm Donnie Brasco, als Budd (de moordenaarsbroer van Bill) in Kill Bill 1 & 2 en zelfs als Glen, de pleegvader van het hoofdpersonage in de jaren 90-nostalgie Free Willy-films. Laatst verscheen hij zelfs in de Iggy Azalea / Rita Ora videoclip voor Black Widow die 528 miljoen (!) keer bekeken is op YouTube vanwege zijn Kill Bill-achtige verhaallijn. Het is onnodig om te zeggen dat Michael Madsen in veel klassiekers en geweldige films speelde en gewoon een geweldige acteur is! Hij is op beide dagen aanwezig voor handtekeningen en photoshoots.

Prijs Handtekening : € 30
Prijs Photoshoot : € 40

Koop Photoshoot Ticket
Matthew Wood

Matthew Wood(USA)

Onze volgende gast is een van de ultieme slechteriken in Star Wars! Hij brengt digitale technologie al meer dan 25 jaar naar filmmaken en is de stem van een van de meest kwaadaardige en boosaardige personages in de prequels: General Grievous! We praten natuurlijk over de Oscar en BAFTA genomineerde legende: Matthew Wood! Iedereen herinnert zich Grievous van zijn ongelooflijke vechtscènes met Obi Wan Kenobi en natuurlijk het feit dat hij vecht met vier lichtzwaarden. Niet alleen heeft hij General Grievous gespeeld, hij verscheen ook als Bib Fortuna in The Phantom Menace en is de Supervising Sound Editor voor Star Wars The Force Awakens, The Last Jedi, Rogue One en werkt momenteel aan de nieuwe Star Wars-film! Naast al zijn werk voor Star Wars werkte hij ook aan There Will Be Blood, Wall-E en met J.J. Abrams op Super 8 en Star Trek Into Darkness. Een ongelooflijk talent dat we graag aankondigen! Hij is op beide dagen aanwezig voor handtekeningen en fotoshoots.

Prijs Handtekening : € 20
Prijs Photoshoot : € 25

Koop Photoshoot Ticket
Jason David Frank

Jason David Frank(USA)

Jason David Frank (VS) staat bekend om zijn rol als Tommy in het langlopende televisieshow Power Rangers. Zijn karakter is veranderd in de meest verschillende Power Rangers in de twintigjarige geschiedenis van de show. Hij veranderde voor het eerst op het toneel als de Mighty Morphin Green Ranger, een “Badboy turned good”, die na slechts tien afleveringen uit de show ging worden geschreven. Vanwege zijn populariteit kon het personage van Jason David Frank echter morphen in de Mighty Morphin White Ranger, Red Zeo, Red Turbo en keerde vervolgens in 2004 terug als de Black Dino Thunder Ranger.

Gedurende de geschiedenis van Power Rangers is het personage van Jason David Frank in 225 afleveringen verschenen en telt hij meer afleveringen dan welke andere ranger dan ook. Hij speelde ook in de serie zowel full-length films, “Mighty Morphin Power Rangers The Movie” (1995) en “Turbo: A Power Rangers Movie” (1997). In 2013 hernam Jason David Frank zijn rol van de Groene Ranger in het 20-jarig jubileumseizoen van Power Ranger, met een megacast met veel rangers uit de geschiedenis van de show. Met zijn dynamische schermpresence en uitstekende vechtkunsten heeft hij Tommy naar legendarische faam gekatapulteerd in de Power Ranger-fandom en onderhoudt hij tot op de dag van vandaag een fanbase die zich over de hele wereld uitstrekt.

Zijn krijgskunsten zijn geen act, Jason Frank, een gehulde van de World Karate Union Hall of Fame, is een zeer volleerd en gerespecteerde vechtkunstenaar met 34 jaar ervaring. Acteur en krijgskunstenaars zijn niet zijn enige rollen, Jason David Frank is ook een ondernemer, MMA-vechter en wereldrecordhouder.

Jason David Frank zal beide dagen bijwonen en zal beschikbaar zijn voor handtekeningen en fotoshoots.

Autograph Price : € 35
Photoshoot Price : € 40
Duo Photoshoot with Amy Jo Johnson : 80 €

Koop Photoshoot Tickets
David Yost

David Yost(USA)

Onze volgende gast is het best bekend voor zijn rol als Billy, de Blue Ranger in de internationale successerie MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS! We praten natuurlijk over DAVID YOST (VS). Hij speelde in meer dan 200 afleveringen van de serie en zelfs in de film Power Rangers: The Movie. Yost verhuisde naar Hollywood, droomde ervan om het groot te maken en binnen 3 maanden landde hij de rol van Billy, de Blue Ranger vanwege zijn geweldige weergave van de rol! Hij zal op beide dagen aanwezig zijn voor handtekeningen en fotoshoots!

Autograph Price : € 35
Photoshoot Price : € 40

Koop Photoshoot Tickets
Walter Jones

Walter Jones(USA)

Onze volgende gast is het best bekend voor zijn rol als Zack, de Black Ranger in de internationale successerie MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS! We praten natuurlijk over WALTER JONES (VS).
Hij speelde in meer dan 150 afleveringen van de serie als Zack, de Black Ranger. Afgezien van dat Walter verscheen in 7 speelfilms en heeft ook stem acteren op Power Rangers en anderen gedaan! Hij zal op beide dagen aanwezig zijn voor handtekeningen en fotoshoots!

Autograph Price : € 35
Photoshoot Price : € 40

Koop Photoshoot Tickets
Nick Frost

Nick Frost(UK)

Nog een exclusiviteit op Comic Con Brussels! Het is nogmaals de eerste keer dat onze volgende gast in de Benelux zal zijn als gast! Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze Geek Cinema samen met hun beste vriend hebben geherdefinieerd? Onze volgende gast kan dit met trots zeggen zonder ook maar een seconde te knipperen. Hij is de beste vriend van de beruchte Simon Pegg in het echte leven, maar ook in een heleboel blockbuster-films die ze samen hebben gemaakt. Dus je hebt het waarschijnlijk al geraden : We zijn enorm trots om NICK FROST te verwelkomen als onze volgende gast bij Comic Con Brussels 2019! Hij is het meest bekend om de wereldberoemde Blood & Ice-Cream-trilogie: Shaun Of The Dead, Hot Fuzz en The World’s End geregisseerd door Edgar Wright. Maar laten we ook zijn talrijke rollen in Spaced, Paul, Dr Who, Sicknote, Attack The Block, The Boxtrolls, The Boat That Rocked en in Snow White en de Huntsman niet vergeten. Omdat hij een echte kameleon en een geweldige acteur is, kan hij zijn persoonlijkheid elke keer veranderen!
Nick Frost is op beide dagen beschikbaar voor handtekeningen en fotoshoots.

Prijs Handtekening : 30€
Prijs Photoshoot : 40€

Koop Photoshoot Ticket
Robert Picardo

Robert Picardo(USA)

We zijn zo trots om onze volgende gast aan te kondigen.
Een zeer populaire gast bij veel Star Trek-conventies, het is niemand minder dan Robert Picardo.
Robert Picardo werd vooral bekend door zijn rol als Starfleet’s Emergency Medical Hologram aka The Doctor in Star Trek: Voyager, Star Trek: First Contact en Star Trek Deep Space Nine.
Je kunt zelfs weten dat hij hem kent als Johnny-cabine in de sciencefiction-thriller Total Recall of als coach Cutlip van The Wonder Years.
Hij speelde ook de terugkerende rol van agent Richard Woolsey in de science fiction-serie Stargate SG-1 en Stargate: Atlantis.
Andere series en films waarin hij verscheen, waren Taxi, Gremlins 2, Frasier, The Dead Zone, St. Elders, Small Ville, Explorers, Innerspace en The 4400, ..
De lijst gaat maar door …

Autograph Price : 25 €
Photoshoot Price : 30 €

Buy Photoshoot Tickets
Corin Nemec

Corin Nemec(USA)

Fans van de jaren negentig zullen hem kennen vanwege zijn hoofdrol als Parker Lewis in de klassieke jaren 90 sitcom Parker Lewis Can’t Lose (Parker Lewis Ne Perds Jamais), Stargate SG-1 fans zullen hem kennen vanwege zijn hoofdrol als Jonas Quinn, de wetenschapper die deel uitmaakt van het team met het personage van Richard Dean Anderson in Stargate SG-1 en uiteraard is hij ook bekend vanwege zijn geweldige rollen in Smallville en Supernatural. We praten natuurlijk over de getalenteerde CORIN NEMEC (VS)! Het publiek hield absoluut van zijn appearance in Stargate, waar hij Michael Shanks verving als een regular en voor zijn super grappige, eigenzinnige rol van een van dé jaren negentig iconen bij uitstek : Parker Lewis. Hij zal op beide dagen beschikbaar zijn voor handtekeningen en fotoshoots.

Autograph Price : 20€
Photoshoot Price : 25€

Buy Photoshoot Tickets
Ian Whyte

Ian Whyte(UK)

Sommige mensen houden de deuren in Game Of Thrones en andere smash ze in! Dat geldt ook voor onze volgende gast bij Comic Con Brussels 2019.We zijn zo trots om hem aan te kondigen: IAN WHYTE (UK)! Ian is het best bekend als The Predator en voor zijn rol in Game Of Thrones, waar hij de Free Folk reus Wun Wun portretteert, die zijn leven gaf om Jon Snow te beschermen en leidde hem naar de overwinning in de Battle of Winterfell. Hij is ook bekend om de ingenieur te spelen in Ridley Scott’s: Prometheus, Sheikh Sulieman in Clash of the Titans en de oorspronkelijke rol van The Mountain ook in G.O.T. Hij zal op beide dagen aanwezig zijn voor handtekeningen en fotoshoots!

Autograph Price : € 20
Photoshoot Price : € 30

Buy Photoshoot Tickets
David Faustino

David Faustino(USA)

Onze volgende gast is het best bekend voor zijn rol van de hilarische Bud Bundy in de klassieke en legendarische sitcom Married … With Children! We praten natuurlijk over DAVID FAUSTINO (VS)! Niet alleen was hij 10 jaar de ster van een van de beroemdste sitcoms, dit multitalent heeft ook zoveel andere dingen gedaan. Je herkent hem misschien als de stem van Helia van Winx Club, Dagur in Dragons: Riders of Berk / Race To The Edge en Mako in The Legend Of Korra! Hij speelde ook samen met co-Comic Con Brussels 2019 gast Corin Nemec in een serie die hij co-creëerde: Star-ving! Breng hem zeker een bezoek, David Faustino is op beide dagen beschikbaar voor handtekeningen en fotoshoots op Comic Con Brussels 2019!

Autograph Price : 20€
Photoshoot Price : 25€

Buy Photoshoot Tickets
Nicholas Brendon

Nicholas Brendon(USA)

Onze volgende gast speelde een hoofdrol in een van de meest succesvolle supernatural series uit de jaren negentig: Buffy The Vampire Slayer! Hij was de beste vriend van Buffy, startte de Scooby Gang samen met haar op en was meestal de comic relief met zijn sarcasme en humor. We praten natuurlijk over NICHOLAS BRENDON (VS), aka Xander Harris van Buffy The Vampire Slayer! Hij speelde niet alleen in Buffy The Vampire Slayer, maar ook in Kitchen Confidential, Criminal Minds, Faking It, … en binnenkort verschijnt hij in Dark / Web. Hij zal op beide dagen aanwezig zijn voor handtekeningen en fotoshoots.

Autograph Price : 30 €
Photoshoot Price : 30 €

Buy Photoshoot Tickets
Chewbacca

Joonas Suotamo(FIN)

We zijn zo trots om onze volgende gast aan te kondigen, vooral omdat het de eerste keer is dat hij te gast is in België!
Hij speelde de afgelopen 12 maanden een rol in 2 grote blockbuster-films en misschien heb je wel eens van deze films gehoord.
Ze worden Star Wars: The Last Jedi en Solo : A Star Wars Story genoemd!
We hebben het over niemand minder dan Joonas Suotamo beter bekend als Chewbacca!
Joonas had een ongelooflijke carrière als basketbalspeler en nadat hij werd ontdekt door Lucasfilm, werd hij getraind door de grote Peter Mayhew om hem te vervangen
in deze iconische rol van de beroemdste Wookie van allemaal: Chewie!
Het is duidelijk dat Joonas meer dan de verwachtingen vervuld heeft, omdat deze nieuwe gereïncarneerde Porg-etende , Luke Skywalker’s deur schoppende, bowcaster schietende Chewbacca een echte badass is!

Dus België: hou je Star Wars-collectibles klaar, want Chewbacca komt naar Brussel !!!
Joonas Suotamo zal op beide dagen aanwezig zijn voor signeersessies, Q & A’s en fotoshoots!

 

Autograph Price : 30€
Photoshoot Price : 40€

Buy Photoshoot Tickets
Josh Herdman

Josh Herdman(UK)

Bij Comic Con Brussels geloven we dat beste vrienden een van de belangrijkste dingen in het leven zijn.
Harry Potter had een geweldige beste vriend in Ron, maar dat deed ook zijn kwaadaardige aartsvijand Draco Malfidus.

Niemand minder dan de beruchte tovenaar zuivere bloed Gregory Goyle stond door zijn beste maatje Draco Malfoy door de jaren heen.
Als Zwadderich broers in de misdaad groeiden ze op samen met alle Potterheads die lazen over hun gekke kattenkwaad.
We zijn dan ook ontzettend blij dat de acteur die de rol van Gregory Goyle speelde in alle HARRY POTTER-films naar Brussel komt: JOSH HERDMAN (UK)

Autograph Price : € 25
Photoshoot Price : € 30

Buy Photoshoot Tickets
Mike Quinn

Mike Quinn(UK)

Part of the XOgold line-up.

Virginia Hey

Virginia Hey(AUS)

Part of the XOgold line-up.

Dean Mitchell

Dean Mitchell(UK)

Dean Mitchell is a UK based Actor who initially trained in both the UK and USA and works both in front of and behind the camera.
He is primarily known for working on Star Wars. He played Cellheim Anujo in Episode III: Revenge of the Sith and worked on the Crew side in Rogue One: A Star Wars Story. Having worked on Harry Potter, Fantastic Beasts2, Venom, Dr Who and Band of Brothers makes him popular with convention attendees and always happy to meet and greet fans of these popular genres. Dean is a xogold line-up Guest.

Artiesten

Neal Adams

Neal Adams(USA)

We zijn zo trots onze volgende gast aan te kondigen: hij is een echte comiclegende die heeft geholpen bij het vormgeven van enkele van de definitieve moderne beelden van DC Comics-personages zoals Superman, Batman, Green Arrow, … We hebben het natuurlijk over de enige echte NEAL ADAMS (VS). Neal is zonder twijfel een van de belangrijkste stripartiesten, mede door het creëren van de nieuwe en donkerdere Batman en personages zoals Man-Bat en Ras Al Ghul, maar ook belangrijke stripboeken zoals Superman vs Mohamed Ali. Neal’s ongelooflijke carrière is nooit onopgemerkt gebleven, aangezien hij in 1998 werd geïntroduceerd in de Will Eisner Comic Book Hall of Fame en in 1999 in de Jack Kirby Hall of Fame tussen alle groten zoals Steve Ditko, Jerry Siegel, Bob Kane, Stan Lee, Hergé , …

Als u geïnteresseerd bent in Neal voor een conventieschets of als u een gepubliceerd origineel stuk stripkunst wilt kopen, neem dan contact op met Jason via [email protected] en hij zal u daarbij helpen.

Handtekeningprijs: 40 €

Simon Bisley

Simon Bisley(UK)

At Comic Con Brussels we have a heart for everything Sci Fi, Movie, Cosplay, Gaming, TV Shows, Cartoons, Anime, Manga, … and of course… COMICS! That’s why we’re so thrilled to announce a comic superstar to Comic Con Brussels 2019. You’ll know him from 90’s classics such as Lobo, ABC Warriors, Slaine and 2000AD, but also from recent work such as Harley’s Little Black Book and Teenage Mutant Ninja Turtles : Bodycount. He worked together with the greatest such as Kevin Eastman(Teenage Mutant Ninja Turtles) who was also a guest at Comic Con Brussels in the past. We are of course talking about the legendary SIMON BISLEY! Simon will be present on both days at Comic Con Brussels 2019!

Cosplayers

Irina Meier

Irina Meier(RUS)

Cancelled

Amy Jo Johnson

Amy Jo Johnson(USA)

Alex Kingston

Alex Kingston(UK)

Ray Park

Ray Park(UK)